Transportul gratuit la comenzile ce depășesc 200Lei
Soluții Cafea Pentru Birouri

Soluții cafea pentru HORECA

Soluții complete de cafea pentru Hoteluri, restaurante și cafenele

Ne ocupăm de fiecare lucru pentru tine

Cafea prăjită în România

Suport tehnic profesionist

Intervenție promptă

Parteneri internaționali de top

Cele mai populare branduri de cafea

Pachete personalizate dedicate afacerii tale

Produse și accesorii complementare

Optimizăm împreună momentele pentru cafea

Cele mai populare soluții HORECA

Aparate

Coffee Center

Este recomandat în mod special zonelor de F&B. Echipat cu o cuvă pentru cafea boabe și 3 cuve pentru produse pudră precum și cu senzori inteligenți

Coffee Center

Cu până la 23 de variante de cafea programabile individual, o conexiune fixă de apă și un rezervor de apă de 6 litri.

Operare tactilă simplă și intuitivă.

Afișajul touchscreen de 7 inchi care programeaza automat un espresso , cappuccino, latte macchiato și multe altele.

Expresor Profesional Rancilio Classe7

Fiabilitate absolută, linii elegante, caracteristici extrem de inovatoare – pe scurt, noul Classe 7. Un model conceput pentru a acapara piața ca o furtună, prin personalitatea sa puternică, personalizată pentru acest segment.

PERSONALITATE CÂȘTIGĂTOARE
Materialele din gama superioară, cum ar fi oțelul inoxidabil, foarte lustruit, alături de compozitele termoplastice din ABS și din nailon turnat, conferă Classei 7 un stil unic.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ
Versiunea cea mai performantă, dotată cu tehnologie USB, asigură gestionarea rapidă și precisă a setărilor principale ale mașinii. Tastatura cu pictograme cu iluminare din spate cu LED-uri albe face ca aparatul să fie foarte ergonomic.

SIMPLU ȘI PRACTIC
Tastele bari bazate pe tehnologia Soft Touch și grafica clară, oferă sprijin baristilor în toate sarcinile zilnice, simplificând și ușurându-le volumul de lucru.

Expresor profesional Wega IO 2

Filtru de cafea profesional Wega IO complet restaurat de la zero, ceea ce vă oferă posibilitatea de a cumpăra acest aparat de cafea cu încredere în calitatea sa și la cel mai mic preț posibil
Mașina de cafea Wega IO este o adevărată frumusețe de dimensiuni compacte. Un aparat de cafea profesionist cu două posturi va oferi clientului său o adevărată plăcere de a folosi

Specificații:

Aurelia Wave T3

Aurelia Wave T3 este un espressor pentru cei care caută, în același timp, productivitate precum și consistență ridicată, care vă permite să oferiți clienților dvs. o cafea de calitate superioară și garantează cel mai mic consum de energie posibil.

Detalii tehnice – 2 grupuri:
Punând foarte mare accent pe inovație, cercetare, dezvoltare de noi soluții și testare permanentă împreună cu barista, Nuova Simonelli este recunoscută la nivel internațional: espressor oficial al Word Barsita Championship, premiată Compasso d’Oro pentru inovație în design, pentru primul aparat ergonomic și aplicații de ultimă oră.

Espressoarele Nuova Simonelli asigură interacțiunea extrem de facilă cu barista și maximizarea calității în fiecare ceașcă.

Appia Trends

Appia Trends este dedicat barmanilor care preferă eficiență și performanțe de înaltă calitate.

Acest aparat se distinge prin naturalețea designului, performanță optimă, dar în primul rând pentru eficiență și ergonomie.

Caracteristici:

Eagle One

Eagle One este un espressor cu design modern și inovativ care vine cu beneficii suplimentare, clare, pentru utilizator auto-steamer – asigură consistența calității de preparare a cremei de lapte, independent de abilitățile barista, calitatea îmbunătățită a steamerului asigură o calitate ridicată a cremei de lapte și preparare în cantitate mare;

Smart Water Technology – asigură o calitate ridicată cafelei preparate în paralel, cu un cost scăzut de mentenanță; curățare automată a grupurilor – eliberează timpul barista și scade consumul de apă.

Detalii tehnice – 2 grupuri

Materiale noi – Boilere din oțel izolat cu material care garantează împotriva pierderii de caldură.

Optimizare consum – Noul motor cu NEO (New Engine Optimization) garantează performanțe înalte în paralel cu un consum redus.

Impact minim asupra mediului – Noul design cu un număr mai mic de sisteme interne ajută la menținerea performanțelor ridicate reducând, în același timp, impactul asupra mediului.

T.E.R.S – Patentul sistemului TERS (Thermal Energy Recovery System) reciclează apă caldă pentru a preîncălzi apa alimentată, minimizând consumul de apă.

White Eagle

Consecvent, fiabil, eficient, White Eagle răspunde la noile nevoi ale cafenelelor de specialitate, oferind posibilitatea de a utiliza cești și pahare înalte pentru a servi experiențele lor de aromă.

Tehnologie T3 – stabilitatea temperaturii maxime în espressor

Sistem Easy cream – noua tehnologie de spumare a laptelui

Vaporizator cool touch – sistemul inovator care garantează siguranța barista-ului

Display TFT – toate informațile despre espressor de la T3 și sistemul gravimetric, afișate pe un ecran led

Dozaj volumetric – timp de extracție al unui blend specific, pentru aceeași cantitate de cafea în fiecare ceașcă.

Detalii tehnice – 2 grupuri:

Detalii tehnice – 3 grupuri:

Dr. Coffee F11 Big Plus

Dr. Coffee F11 Big Plus este un aparat de cafea compact și cu aspect elegant, ideal pentru spații mici și mijlocii (birouri mici, săli de întâlniri, chiar și pentru acasă).

Aspectul minimalist și robust se potrivește perfect cu interiorul – două măcinătoare ceramice și un sistem dual de infuzie (o tehnologie inovatoare duală – cafea regular, fără presiune, cât și espresso preparat sub presiune).

Aparatul oferă o gamă de băuturi pe bază de cafea de înaltă calitate, cu gust bogat, care rivalizează cu ușurință cu băuturile de la espressoarele tradiționale din cafenele.

Panoul touch de 7 inch este ușor de utilizat, direct și eficient, oferind cafea personalizată la o simplă apăsare de buton.

Detalii tehnice:

Dr. Coffee Minibar S

Dr. Coffee Minibar S este un aparat compact, de mici dimensiuni, dedicat uzului comercial (restaurante, cafenele, hoteluri, catering, birouri), preparând cafea de nivelul baristaprofesional.

Corpul și infuzorul de metal, precum și măcinătorul de ceramică oferă o garanție puternică de durabilitate și înaltă stabilitate.

Sistemul de spumare a laptelui este foarte ușor de folosit și de curățat datorită mecanismului de auto-curățare.
Panoul touch de 7,1 inch este ușor de utilizat, atractiv, direct și eficient.

Detalii tehnice:

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24 de ore

Locatia noastra fizica

Str. Voievod Moga, nr. 5,
Arad, Romania

Contact

contact@visolux.ro

Contacteaza-ne telefonic

(+40) 757 546 756

Copyright © 2022 Toate drepturile rezervate 

Poți opta pentru plată online cu cardul în rate cu orice card BT Star

Aboneaza-te la lista noastra de newsletter

Afla cele mai noi stiri si reduceri

Shopping cart close